Chrome Pointer

Svar på frågor del 2

Vilken är din favorithästras i SSO?
Svar: Det Engelska fullblodet helt klart - I den nya modellen då. De är bara så fruktansvärt urläckra, precis min typ av häst. 
 
Kommer du att skapa någon klubb igen?
Svar: Nej, det kommer inte ske. Jag har inte varit aktiv spelare på snart tre års tid och har helt enkelt tappat det genuina intresset för spelet som krävs om man ska driva en klubb. 
 
 
Funderar på att skapa klubb men vad är det som egentligen krävs av en som klubbägare för att man ska lyckas?
Svar: Att skapa en egen klubb kan alla göra - Men om man har visionen av att lyckas och driva den allra största klubben krävs det väldigt mycket av dig. För det första måste du ha ett stort intresse för spelet över lag och verkligen vilja ha en klubb. Du kommer inte att lyckas om du bara går in halvhjärtat, du måste gå all in till 110% för att ha en chans. Sedan måste du vara beredd på att uppoffra otroligt mycket tid för din klubb - Att driva en klubb kräver mycket kämpande och arbete, speciellt i början. Att ha en stor vänkrets innan du skapar din klubb är också till en stor fördel, då kan din klubb förhoppningsvis växa och det blir mycket enklare att lyckas. Som klubbägare måste du ha en bra attityd och socialisera dig med dina medlemmar så att du verkligen känner de och så att de känner dig, för känner man varandra är chansen stor att man också stannar kvar i klubben. Sedan, kanske det absolut viktigaste, ha roligt! Det är sjukt viktigt att man tycker det är roligt annars tappar man kämparglöden och allt kraschar. Såklart kommer man som klubbägare stöta på en del motgångar, men om du kämpar på och du inte känner att det är roligt så är det bästa att lägga klubbägandet på hyllan - I alla fall för ett tag. Jag har själv många gånger "gått in i väggen", blivit så enormt stressat kring allt med klubben att jag behövt lägga ner. Det lönar absolut inte sig att skita i sitt mående för klubbens skull, för om klubbens ledare inte har roligt och mår dåligt påverkas till slut alla i klubben av det. Hoppas du fick svar på din fråga :)

En vääldigt gammal opublicerad bild från arkivet. Sjukt gullig mulletröja får jag säga!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: