Chrome Pointer

Presentation av Greysoul "Greg"

 Tänkte presentera nyaste tillskottet i stallet i detta inlägget.


Namn: Greysoul ”Greg”  II  Inriktning: Hoppning  II  Födelseår: 2010  II  Manköjd: 171 cm  II  Temperament:  Livlig, lyhörd, snäll  II  Ras: Engelskt fullblod  II  Kön: Valack

Greysoul eller ”Greg” som han också kallas för är en sjuårig fullblodsvalack. Han är en fantastisk häst med stor potential. Har god ridbarhet och alltid positivt inställd till arbete. Han är livlig och framåt och lyhörd för hjälpre.

Greg är en trevlig och mysig häst som älskar att bli ompysslad och få uppmärksamhet. Ser han att någon annan häst får uppmärksamhet börjar han direkt att skrapa med hoven i marken och försöker ungefär säga ”jag är här, se på mig!”. 

Han är en duktig hopphäst med framtiden för sig. Har mycket kraft i sina språng och ett härligt scoop. Han har också en stor galopp vilket är en viktig byggsten för att en häst gå bra i hoppningen. Går också fint i dressyren även om hoppningen är hans starkaste sida. 

Att tävla tycker han är jätteroligt, men en lugn dag i hagen funkar minst lika bra. Greg tror jag är framtidsstjärnan i stallet.Postat av: Emma

Otroligt vacker häst och väldigt fin bild! Brukar inte se sådana starstable bilder med sådan kvalité som denna har! hur redigerar du?

Svar: Tack så mycket! Det är väldigt olika, arbetar mycket med färgnyanser och testar mig fram. Använder mig av Photoshop.
northrebel.blogg.se

2017-03-14 @ 23:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: