Chrome Pointer

Beslutsångest alá deluxe

Jag hatar att ha beslutsångest, har det dessvärre ganska ofta och det är inte roligt. Nu har ett sådant tillfälle i alla fall kommit upp igen. Det har, som de flesta redan kanske vet om, kommit tre fullblod till Jorvik i nya modeller. Det är en flugskimmel, en svart samt en fux. Jag har alltid önskat mig ett fuxfärgat fullblod med vita strumpor och en sockersöt bläs. Det var då efter jag sett filmen Secretariat som jag tycker är underbar, som jag blev blixtkär i liknande hästar. Så när den nu kom till Jorvik blev jag riktigt förväntansfull.
 
Den svarta hästen uteslöt jag ganska fort, den föll mig inte alls i smaken. Sedan såg jag flugskimmeln som bara inte ens gett mig tanken på att köpa den. Men ju mer jag kollar på den, desto mer faller den mig i smaken. Den är så himla fin! Färgen passar verkligen riktigt bra till hästens kroppsbyggnad. 
 
Så nu står jag i val och kval. Jag vill ju köpa min Secretariat-häst som jag önskat mig så länge, samtidigt är jag väldigt intresserad av flugskimmeln. Problemet om jag köper flugskimmeln är väl förmodligen att jag kommer ångra mig och vilja ha fuxen. Skulle jag köpa fuxen är risken att den kommer bli väldigt tråkig då de flesta i spelet köper en fux och sedan hade jag nog även där ångrat mig lite. Vad sjutton ska jag ta mig till?
 
Så här är flugskimmeln, över-fin och söt. Eller hur? Inte den bästa bilden, men den är hur fin som helst ändå!
 
...Och här är fuxen! Helt underbar, verkligen. Frågan är bara vilken jag väljer.... Namn är redan avklarat och jag vet att inom tre veckor har jag råd med ett till fullblod. Så jag tror nog faktiskt inte det spelar någon större roll - Men man inbillar sig ofta det, tyvärr.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: