Chrome Pointer

Tiden rusar iväg

Det är helt sanslöst att det nästan var ett helt år sedan jag bloggade senast här - Sjukt... Nja, det är ju inte riktigt ett år men nästan faktiskt.
 
Jag skulle gärna vilja dela med mig allt jag varit med om både i spelet och IRL här på bloggen, men det kommer ta årtal att berätta det här för er och jag känner inte för att hålla ett tal just nu. I alla fall, nu har jag börjat spela igen efter om och men, fast jag är långt ifrån spelberoende. 
 
Ingen jag känner är ens inne längre, de flesta har också tappat lusten för spelet eller helt enkelt slutat på grund av tidsbrist. Spelet stjäler otroligt mycket tid från en, något jag tycker är bland det tråkigaste och sorgligaste. När man blickar tillbaka när jag ägde Silent Woods och Comet Warriors vill jag ibland bara gå tillbaka till den tiden och få uppleva allt det igen. 
 
Det ansvar som låg i ens händer och den viljan jag hade - Jag ville verkligen lyckas. Alla de fina vänner jag fick och de roliga minnena man skapade. Tyvärr blev det också en hel del motgångar då också och svåra perioder som jag fick bita tag i. 
 
Men visst, jag saknar också vännerna i spelet. Jag är lite den där utflippade personen och så är jag även IRL, många människor tåler liksom inte hur jag är och min humor. Ibland ångrar jag i spelet hur jag uppfört mig mot folk, för egentligen är jag nog bland de trevligaste människor som finns. Men när något gör mig sur eller arg har jag oootroligt svårt att kontrollera mig. Suck, känns lite för känslomässigt nu va? 
 
Men också den grejen att för ett år sedan var jag också en annan person. Jag har mognat och jag pratar med folk lite annorlunda, så om jag möter någon jag varit världens bästa vän med i spelet innan vet jag inte riktigt hur jag ska agera. Det känns så skumt att möta någon man inte pratat med på minst 1 års tid och gå tillbaka till hur jag bemötte och pratade med människor då. 
 
Ja, lite "läskigt" snack. Men så är det. Människor i min omgivning som jag älskade för ett år sedan IRL hatar jag i princip nu. Och jag har inte träffat en enda god vän till mig från SSO nu när jag börjat igen, kanske tur är det.. 
 
Shit vilket deeptalk det blev nu, men innan då jag spelade SSO... Liksom jag hade inte ens Instagram då! Och sociala medierna har ändrat mig som person både på positiva och negativa sätt, så ni kanske förstår nu vad jag menar med förändring! 

I alla fall, puss o kram allihopa. Lämna gärna en kommentar! 
Gammal bild ur arkivet. Kan tänka mig att det var den perioden jag inte mådde på topp. Bilden säger mer än 1000 ord - som man säger.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: