Chrome Pointer

Svar på frågor

Hittade ett gammalt inlägg på min förra blogg där jag bad folk att ställa frågor till en frågestund, grejen var att jag aldrig svarade på frågorna... Så här kommer de! Inte alla, eftersom vissa handlade om Comet Warriors och det är knappast relevant att snacka om mina mål och planer för en klubb som jag redan upplöst för cirka 1 år och 7 månader sedan. Nu kör vi! 
Hur hittade du till Starstable?
 
Svar: Jag har inget bra minne direkt men vad jag minns var att jag såg någon reklam från internet i början av 2012. Dock skapade jag ett helt annat konto som hette Olivia Goldfield då, dessutom var jag bara 9/10 år då(!!) Så gulligt, haha. 
 
Favorithäst i SSO?
 
Svar: Hmm... Jag har faktiskt ingen direkt favorithäst på det sättet. Kanske den bruna morganhästen med vit man?
 
Berätta lite om dig själv IRL, hur du är som person och hur du ser ut!
 
Svar: Som person är jag glad och väääldigt snäll, ibland för snäll. Jag är öppen för nya umgängen men är också ibland lite tyst, är liksom inte blyg men det är bara så. Jag vet inte vad jag ska säga till nya människor ibland och så.
Är ganska utflippad och gillar att driva på ett schysst sätt mot människor, vilket inte alla gillar hehe.. Jag är ärlig och velig som f*n, sjukligt jobbigt! Sedan har jag mycket humör också, är jag arg är jag verkligen arg. Jag kan slå människor, förstöra och kasta saker samt säga dåliga saker som jag ångrar i efterhand men jag är som sagt snäll så du kommer garanterat älska mig i efterhand. Haha, skämt å sido. I alla fall, hur jag är i spelet avspeglar på hur jag är i IRL ganska mycket faktiskt. Så gillar du mig i spelet - Älskar du mig IRL ;)  
Hur jag ser ut? Tjaa... Jag har naturligt mörkt hår, halvlångt lockigt (får alltid platta det, fast det vill inte bli platt) och sen har jag grön/blå/gula ögon! Sedan har jag typ alltid mascara och lite eyeliner på undre fransraden när jag ska iväg eller när jag är i skolan (intressant att veta, va?). 
 
Vilka hästar ångrar du att du köpte? 
 
Svar: En hel del. Jag vet inte exakt vilka raser men minst 5 hästar om inte 10 st. 
 
 
Jag vill skapa en klubb men vet inte vad klubben ska heta. Vad tänker du på när du väljer klubbens namn? Är det ett viktigt imaige?
 
Svar: Jag tar det som jag tycker låter bra, det är en ren smaksak. Men t.ex. så hade jag inte valt att döpa en klubb till "Crystal Tigers Company". För det första, namnet är alldeles för långt och jobbigt att komma ihåg. För det andra är det ganska barnsligt och ser ogenomtänkt ut. För det tredje låter det förjävligt och förknippas förmodligen 9/10 gånger med en "newbie" klubb. 
En klubb som däremot heter "Southern Tide" (som ett exempel) låter mycket mer genomtänkt, moget och seriöst. Och hur viktigt ett klubbnamn är för ett imaige är det omöjligt för mig att svara på eftersom jag bara är en röst.
För mig är det väl ganska viktigt eftersom klubbnamn som just Crystal Tigers Company och Blue Puppies oftast är mindre lyckade och oseriösa klubbar samt att klubbar som Southern Tide och Metal Hawks oftast är seriösa och stora klubbar med rejäl målinriktning. Oftast har det väl med ren smaksak att göra, men jag tycker den förklaringen jag skrev stämmer ganska bra in på klubbars "tillstånd"! 
 
 
Har du blivit ovän med någon i SSO riktigt mycket?
 
Svar: Visst har jag blivit ovän med folk i spelet. Men sedan har jag blivit vän med de igen. Vad jag vet har jag liksom inte bråkat med någon jättemycket. Är som sagt väldigt genuin och snäll som person och inte den som ständigt letar efter att bråka med andra!
 
 
 
Närmsta vänner i spelet? 
 
Svar: Usch, gillar inte dessa frågor. Tänker inte svara för att jag vill visa min mognad. För ett år sedan hade jag väl varit ärlig och rabblat upp massa namn, men nu är det lätt att jag kommer glömma någons namn och ja - Ni fattar nog, va?

Vad skulle du vilja heta istället för Stephanie Mountainhill i SSO? 
 
Svar: Typ.... Nora Hawkeye eller något i den stilen. Fräsigt och coolt! Stephanie Mouintainhill låter mossigt och alldagligt, väldigt snällt och försiktigt. Som en tant eller något sådant. 
 
Vilken klubb hade du helst varit med i om du inte ägt någon eller så?
 
Svar: Ingen. Jag vet att alla hade valt bästa och populäraste klubben men inte jag! För mig är popularitet i klubbar oftast mer negativt än positivt. Många klubbägare som äger populärare klubbar välkomnar inte nya medlemmar så bra som de borde göra, definitivt inte de som redan är med i klubben. Det är svårt att komma in i en ny, stor klubb eftersom många redan där känner varandra och är låsta som musslor för nya kontakter. Det är i alla fall mina åsikter.
 
 
Skulle du betrakta dig som känd eller i alla fall igenkänd av många i spelet?
 
Svar: Haha. Jag är nog den sista som skulle betraktas som känd eller "igenkänd" som du formulerar det i spelet. Kanske en gång i tiden var min klubb igenkänd, men jag? Näe! Visserligen kanske när min blogg var på topp. 
 
 
Har du sålt någon häst, i så fall vilken?
 
Svar: Nope, faktiskt inte en enda! 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: