Chrome Pointer

Skapa egen klubb - Galet??

Ja. Jag måste nog få erkänna att jag galet gärna vill äga en klubb igen och få kalla den min egna. 
 
Hur många gånger har jag inte svurit att jag aldrig mer ska skapa en klubb igen eftersom jag troligen vet att jag bara kommer dras under skiten igen? Det är tufft, jobbigt, tidskrävande och utmattande att äga en klubb. Så är det bara. 
 
Det är långt ifrån många som ens kan relatera i närheten av hur verkligheten ser ut för ett klubbägare som driver en klubb som är aktiv. Varje dag förväntas aktiviteter och alla klubbens medlemmar bör vara roliga i chatten och bör komma på eventen varje dag - Helst. Det är så alla medlemmar vill ha det, en aktiv och rolig klubb. 
 
Vid detta laget nu när jag ägt så pass många olika klubbar och samt varit med i andras klubbar, både små som stora, har jag en hel del "år på nacken" vad det gäller kunskap om klubbar. Jag vet vad som krävs och vet hur man får en stor klubb. Jag vet hur man får folk att skärpa till sig och bli aktiva. Jag vet hur man får en bra känsla i klubben. Tja, jag vet faktiskt det mesta som är just klubbrelaterat. 
 
Man blir härdad när man äger en klubb. Och skulle jag någon gång i framtiden mot förmodan äga en klubb - Då skulle jag aldrig låta den ta all min fritid. För trots allt är jag en vanlig tonårstjej som älskar hästar och skönhet samt att vara med vänner, det tar också sin lilla tid på fritiden. 
 
Problemet med mina två största klubbar jag ägt, SW och CW, tror jag har varit min fasthet i spelet. Jag satt som klistrad dag in och dag ut, när jag ägde SW var jag dessutom bara 11 år?? Man ska nog inte lägga all sin tid på klubben, då blir man bara bitter och letar ständigt efter en bättre känsla och aktivitet där. Nej, jag skulle verkligen inte kunna tänka mig att sitta 10-15 timmar varje dag genom att spela SSO och fokusera på enbart klubben. 
 
Men i alla fall - Nu är det så att det kliar lite under fingrarna. Jag är otroligt sugen på att starta en klubb just nu, faktiskt. Problemet är att jag verkligen, bokstavligen talat, tvingas börja om från scratch. Jag har ingen som jag känner som vill gå med en klubb jag skulle skapa eftersom de har samlats i en av mina närmre vänners klubb och jag tror knappast de vill lämna den. 
 
Jag har heller ingen tänkbar klubbledare och jag kommer definitivt inte sätta vem som helst i den rollen. Klubbledaren ska jag först lära känna i all märkbarhet och komma bra överens, den ska vara mogen och gärna ha god kunskap av klubbar sedan innan. Dessutom ska den ha samma målinriktning för hur bra klubben ska bli osv. 
 
Existerar ens sådana klubbledare? Knappt idag skulle jag väl gissa på. Därför vet jag liksom inte om jag vågar skapa, vågar jag ta risken? Kommer jag bara bli trött av det och ledsen? Eller kommer det bli "guld och gröna skogar"? Så många frågor - Så få svar.
 
Jag är frågandes i denna stund och skeptisk till det. För jag är allvarlig och satsar jag på en klubb gör jag verkligen allt för den. Skulle jag skapa en, kommer jag definitivt skriva det på bloggen. Även fast jag gissar att typ ingen är inne på min blogg längre, men so what? Det är alltid roligt att läsa om två år vad man höll hus just nu, haha. 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: