Chrome Pointer

Trust in yourself, that's where you got your answer

Känns som jag skriver ett riktigt impulsinlägg nu haha.. Eller kanske inte. Har levlat Mysack idag och sedan har vi haft gäster och en gottegris som jag är åt kanske liiiite för mycket gottigheter, sån är jag eheh. Skolan börjar igen imorgon och jag vet inte ens när jag slutar, det kanske jag inte heller vill veta? Nu ska jag i alla fall ta hand om hästarna och göra lite blåa. 

Tänkte på en sak.... Har faktiskt starkt funderat på att skapa en klubb. Jag känner att jag skulle styra en klubb bättre nu än då jag ägde CW där jag inte ens klarade 25 st personer som stod i kö till klubben. Jag känner mig faktsikt mer exalterad och mer redo än någonsin förut. Har t.o.m redan bestämt namn, har haft det reserverat i snart sju månader på en novisgubbe. Ja, på den tiden då när CW fanns. Anledningen till att jag ressat klubbnamnet då var att jag tänkte byta namn på CW, men sedan la jag det bakom mig. Känns ändå bra att jag har "reserverat" det, annars hade jag inte haft något bättre förslag eftersom det antagligen vore stulet. 
 
Funderar också starkt på att byte smink och frissa. Känns som ett bra tillfälle snart, trött på det tråkiga sminket och det svarta håret. Blont och ljust hår är min grej, brunt är också en favvis.
Blir djävulskt trött på den dåliga grafiken på min laptop, kommer ha den en vecka till sen har jag min stationära igen.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: