Chrome Pointer

Vinterdesignen är på plats

Nu har jag äntligen blivit klar med vinterdesignen och jag är ganska nöjd. Det finns vissa saker jag ska ändra och fixa lite mer detaljer, men annars är det andra helt färdigt. Headern gjorde jag hastigt och slarvigt och därför blev jag inte sådär jättenöjd med slutresultatet. Jag får helt enkelt öva lite mer och komma på en bra idé till en vinterheader - Sedan kommer det att komma upp en ny, förhoppningsvis! 
 
Bloggen har stått stilla i ett par veckor nu som ni märkt och anledningen är att jag har haft en jobbig period i skolan med över 10 prov de senaste tre veckorna, och nu två prov till nu i veckan. Men spelet har fångat mig lite mer nu, inte så att jag blivit beroende på något sätt, utan bara att det lockat mig. Har dessutom blivit klubbledare vilket ni som kanske är obeservanta läste i den nya infon om mig i menyspalten här bredvid. Bella Highpaw som är min bästa vin IRL och i Starstable skapade en klubb som hette Frost Water i fredags och idag gick jag med i den. Jag fick titeln klubbledare och jag ska försöka "agera" nu som en klubbledare och leva upp till min roll. Men eftersom Bella inte får vara inne hur mycket som helst och inte har tid till det kommer jag då och då logga in på hennes konto och hjälpa till och bjuda in folk. 

Äntligen är den nya designen på plats! Vad tycker ni om den?


Postat av: Laura Mcfield

dn är ju helt underbar! du kodar inte designer till andra eller? ;) har en annan blogg (inte den som jag länkat hehe) som jag bloggar på och vill att den ska se seriös ut!

Svar: Tyvärr kodar jag inte designer till andra.
northrebel.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: