Chrome Pointer

Två outfits jag bokstavligen lever i

När Dinodalen öppnades visste alla att det skulle vara ett landskap där det var vinter. Snön föll och kyllan skulle riktigt bita tag i en. Och så var det ju, därför var det ju en självklarhet att klä sig vintrigt - På med mössar och tjocka vantar och ylletröjor, av med de tunna t-shirtarna och kepsarna. Har nog inte sett en enda person rida runt med kjol, keps och ett linne eller t-shirt. 

Igår och idag har jag varit riktigt sugen på att shoppa några fina nya vinterkläder till mig och jag hittade några. Köpte nya svarta jeans, två mössor, en tjocktröja och ett träns. Sedan knåpade jag ihop två vinteroutfits som jag mer eller mindre lever i när jag är i Dinodalen som jag faktiskt blev ganska nöjda med. 
 
Tröja: Västkobbens fiskeby // Mössa: Valedale // Handskar: G.E.D Moorland // Byxor: Jarlaheim // Stövlar: Life-time present // Schabrak: Jarlaheim // Sadel: Firgrove // Träns: Jarlaheim // Dekorationer: Fort Pinta
 
Tröja: Västkobbens fiskeby // Mössa: Nic Stonegrounds lägerplats // Handskar: Silverglade // Byxor: Goldspurs gård // Stövlar: Västkobbens fiskeby // Schabrak: Nybörjargåva // Sadel: Marleys bondgård // Träns: Vingården 


Postat av: Wilma

Kan du skriva lite F.A.Q om Frost Water? Skulle va kul!

2014-11-25 @ 17:55:38
Postat av: hej

gå in på skvallerstarstable.blogg.se och se vad de sagt om dig!

Svar: En helt ointressant blogg enligt mig själv. Dessutom är skvallret baserat på ren fantasi från ägarna själva, skrattretande.
northrebel.blogg.se

2014-11-25 @ 18:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: