Chrome Pointer

Ett fiffigt tips

Jag vet att några andra bloggare har skrivit om detta riktigt fiffiga tips, men det var dock för väldigt längesen och jag tänkte ändå att jag kunde lägga mina synpunkter och tips kring det! 
 
Detta otroligt fiffiga och smarta tips är något användbart för den som bloggar, oftast inte för de andra som inte bloggar om Starstable. Tipset är att när man väl är inne på Starstable, kanske har lite tråkigt och brist på annat att göra kan man passa på att utnyttja tiden genom att spara ner bilder när du rider - Som du sedan kan använda till inlägg på bloggen. Men då kanske ni tänker att, varför skulle det vara bra att spara ner bilder till din blogg från Starstable när du ändå kan göra det närsomhelst annars? Jo, det finns ju de stunder då man kanske inte riktigt har tid att logga in på spelet, eller så kanske det är för att servern är nere för tillfället. Då kan detta vara ett "verktyg" som är mycket användbart, du kan alltså spara ner bilder i en viss namn på din dator som du har som reservfoton till din blogg så behöver du aldrig tänka på att välja en gammal bild från arkivet att publicera i ett inlägg igen. Läsarna vill ju trots allt helst ha färska och sprillans nya bilder, så då passar detta tipset utmärkt! 

Kan verkligen tips er Starstable bloggare om att testa på detta tipset då det är väääldigt bra enligt mig, så behöver du aldrig ha bildbrist längre! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: