Chrome Pointer

Bloggen halkade åt sidan

Jag vill kortfatta detta inlägg och börja med att säga att jag helt enkelt inte bara haft någon tanke på att blogga, ingen insperation alls. Men jag tänkte starta upp så smått nu. Jag är inte säker på om nordrebelen.blogg.se någonsin kommer bli en jätteaktiv blogg igen. Jag hoppas ju på det, men allt kan hända. 
 
Julen närmar sig med stormsteg och det är ganska fullt upp just nu. Inte direkt något som handlar om skolan - Mer med julklappar, julförberedelser och liknande. Imorgon kommer min lilla kusin och hon ska sova över hos mig tills lördagen och på lördagen vid 16.00 ska jag åka till en helt åzum julshow med luciatåg också (hästshow). På söndag ska jag till min kompis och baka pizza lite senare på kvällen (tror jag?), på torsdag ska jag stå i kassan och sälja glögg och pepparkakor och anordna lite pysselstationer på skolans julmarknad som varar i hela 4 timmar, enda från klockan 14.00-17.00. Till helgen därefter ska jag på lördagen åka iväg med en kompis och handla julklappar och vi ska ge varandra de julklappar vi har köpt för ett tag sedan till varandra, på söndag åker jag till Ullared och veckan därpå är det julafton med massor av förberedelser.
 
Som ni kanske hör är det väldigt mycket och ett speckat schema. Det kan ju bli ändringar iofs, men som det ser ut är det mitt "schema" framöver. Jag ska anstränga mig och försöka hålla bloggen vid liv, men jag kan inte lova något. 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mejladress här: (bara jag som ser)

Din bloggadress: (om du har en)

Kommentar: