Levling hela dagarna

Nu är det verkligen levling som gäller, då jag har endast färdiglevlat 1 häst av 13 stycken. Förstår ni, 1 enda häst av 13 är levlade. Det är sjukt. Måste ta mig sammans och inte ställa in som vana att sluta levla när hästen är i level 10 som jag gjort de senaste gångerna på de flesta hästarna.... 
 
Blev Gullans tur idag att levlas, blev en kort runda men fick henne i alla fall till level åtta. Måste levla klart Mysack och några av tinkrarna också så att jag kan skrapa in lite meriter. Har sålt alla mina medaljer (hade ca 30-40 st) och anledningen var helt enkelt att tjäna in lite Jorvik Shillings! Nu satsar jag på championaten. Kolla också på mitt blur face på bilden, so fab.
 

Trust in yourself, that's where you got your answer

Känns som jag skriver ett riktigt impulsinlägg nu haha.. Eller kanske inte. Har levlat Mysack idag och sedan har vi haft gäster och en gottegris som jag är åt kanske liiiite för mycket gottigheter, sån är jag eheh. Skolan börjar igen imorgon och jag vet inte ens när jag slutar, det kanske jag inte heller vill veta? Nu ska jag i alla fall ta hand om hästarna och göra lite blåa. 

Tänkte på en sak.... Har faktiskt starkt funderat på att skapa en klubb. Jag känner att jag skulle styra en klubb bättre nu än då jag ägde CW där jag inte ens klarade 25 st personer som stod i kö till klubben. Jag känner mig faktsikt mer exalterad och mer redo än någonsin förut. Har t.o.m redan bestämt namn, har haft det reserverat i snart sju månader på en novisgubbe. Ja, på den tiden då när CW fanns. Anledningen till att jag ressat klubbnamnet då var att jag tänkte byta namn på CW, men sedan la jag det bakom mig. Känns ändå bra att jag har "reserverat" det, annars hade jag inte haft något bättre förslag eftersom det antagligen vore stulet. 
 
Funderar också starkt på att byte smink och frissa. Känns som ett bra tillfälle snart, trött på det tråkiga sminket och det svarta håret. Blont och ljust hår är min grej, brunt är också en favvis.
Blir djävulskt trött på den dåliga grafiken på min laptop, kommer ha den en vecka till sen har jag min stationära igen.
 

Välkommen hem Marblepeak aka Mysack!

Idag köpte jag hem min nordsvensk, en valack vid namn av Marblepeak men som kallas för Mysack. En trevlig gosse som är både duktig på hoppning och dressyr. All inclusive, alltså!
Min fina gosse!