Halloween-fin

Visst vill man bli lite extra fin när det blir Halloween? Kanske, kanske inte. Igår fick jag värsta kicken på kvällen tack vare Lucy och bytade mitt smink till alien-sminket. Hann inte ens knäppa en bild på det men jag hade det ändå enda fram tills morgonen idag. Det var inte riktigt min typ av makeup om man får säga så, hehe. Men det kändes ändå lite tråkigt med mitt blonda ombré hår och jag har haft det i ett tag (tja, en månad för mig är riktigt långt när det gäller att ha frisyrer och smink. Förut bytade jag minst en gång i veckan) så jag bestämde mig för att åka till frisörsallongen i Västkobbens fiskeby och byta både smink och frissa. Mitt hår blev kortare och platinablont, om inte snarare vitt. Det matchade otroligt bra med förra årets vampyrsminking. Lite galen look kanske, men jag gillar håret faktiskt. Har haft det många gånger innan dessvärre fast i alla andra färger förutom denna färgen. Får väl se hur länge jag behåller denna looken. 

Känns absurt att inte kunna hitta alla spöken eftersom jag ännu inte har det ryktet med A.A.E för att kunna komma in i observatoriumet, verkar inte heller särskilt ensam om det. Innan nästa onsdag hoppas jag att jag har kommit upp i det ryktet som behövs för att lösa uppdraget så jag kan få häxrocken också. Lite tråkigt att SSO inte valt att göra något nytt i detta årets Halloween. Var dock inte samma grejer man fick från spökena detta året som förra. Men själva "funktionerna" som äpplen i hink, spökena och spöktävlingen med pumporna var desamma som förra året. 

Onödiga bråk får mig att undra hur seriösa klubbarna är

Tänkte ta upp en händelse idag, utan att nämna namn eller vilka det var som åstadkom detta bråk. Två stora klubbar i SSO bråkade idag och jag var i närheten och såg att de bråkade i chatten. Den ena klubben sa åt den andra klubben att de härmat deras klubboutfit bara för att den andra klubben hade samma färger på klubboutfiten, men långt ifrån samma outfit. Så började hela kalabaliken. Minst fem-tio personer från båda klubbarna var på plats och bråkade mot varandra om en outfit(!!). Och den ena klubben som är väldigt stor i SSO med cirka 85 pers i kö sa att den andra klubben snott deras outfit. 

Hur långt får man gå om man är en stor klubb och offentlig i SSO? Kan man bråka lite här och var i säg-chatten när andra personer ser vad de skriver? Är det ok? Jag skulle aldrig någonsin vågat göra så, oavsett om någon klubb sagt något dumt mot mig eller kanske kopierat veckans schema - Då hade jag faktiskt tagit det privat med personen/personerna men aldrig offentligt. Man sabbar verkligen klubbens rykte totalt även om man tror att det ändå kommer gå finfint för klubben eftersom man har 100 pers i kön. Tänk istället på att man förlorar hela sitt klubbrykte. Jag själv hade aldrig någonsin velat gå med i den klubben och kommer definitivt inte, inte i den andra klubben heller för att vara ärlig. Jag skapar inga fördomar mot klubben, för vem vill gå med i en klubb som bär sig illa åt? Usch och fy. Sedan började den ena "populäraste" klubben spamma klubbens namn och folk blev förstås irriterade, klubbmedlemmarna sa att den var bäst och att den andra var dålig. Sedan började den andra klubben göra lika dant, som också sabbar sitt rykte. Man kan därför inte tycka att den ena klubben är värre än den andra, det är dubbelmoral på hög nivå och att leka med klubbens rykte sådär är inte en bra sak. Det lönar ingen.

Ni har väl inte missat...?

...att SSO har gett oss alla spelare 200 SC + en superfin Haloween-insiprerad tröja? Men för att få de här 200 SC och tröjan behöver du skriva in koden HALLOWEEN2014. 

Är väldigt tacksam över att SSO teamet ger oss spelare SC till olika högtider och andra roliga saker, engagemanget är ju verkligen på topp, eller vad säger ni?