Danne fick komma ut i skogen

Har inte ridit på Danne på årtal känns det som. Nu red jag igenom honom och funderar starkt på att starta några lättare dressyrtävlingar med honom, han har verkligen kapacitet. Vi klickar inte till hundra procent, vilket vi i vars fall aldrig riktigt gjort. Men han är en gåtfull häst som är, tja... Inte opålitlig på det sättet, men lite lurig kan man väl få säga. 

Därför red jag ut honom lite nu på kvällskvisten i skogen så att han fick sträcka på sig lite, han börjar lägga på sig lite kilo nu så jag får hålla honom lite mer slim, haha. Det kändes bra, otroligt fina rörelser denna häst har! 

Till sist tog jag en lite mer fartfylld galopp så att han fick springa av sig och sträcka på sig. Danne panne var verkligen fin idag, och pigg! 


Nytt som kom på hemsidan

Idag var det onsdagsuppdateringarna och Kallterna kom till Jorvik. Som ganska förväntat, eller inte, var den "mystiska" och outforskade rasen som skulle stå i deras ägor var Fjordingar. Jag förälskade mig genast i musblacken, men även den ljusbrunablacken var gullig. Samtidigt kan jag tänka mig att det kokar lite i grytan just nu - De spelare som inte kommit in i Dinodalen lär bli väldigt arga på Starstable om det visar sig att Fjordingarna kommer säljas uppe hos Kallterna (vilket de troligtvis kommer att göra, eller hos Nic). 
 
Samtidigt uppgraderades hemsidan lite och blev något julpyntad. Det kom även en slags butik där man kan köpa presentkort eller något i den liknelsen till julen. 
 
 
"I år gör vi det ännu lättare för er att hitta den där perfekta julklappen: i vår helt nya Star Stable-butik hittar du flera fina presentpaket som är utmärkt lämpade för Star Stable-fans i alla åldrar!

Är du en ny spelare som behöver lite försprång? Eller är du kanske redan en mycket erfaren Lifetime Star Rider som behöver ett riktig uppsving av Star Coins? Star Stables presentbutik har flera olika paketerbjudanden med Star Coins och Lifetime-medlemskap, som passar alla spelare!

Samtidigt som du får din presentkod direkt via e-post så är detta inte enbart en osynlig digital present; alla våra presentkort skrivs ut på ett otroligt fint julkort som levereras direkt hem till din dörr, vilket ger mottageran något att öppna upp på julaftonsmorgon!

Välkommen till Star Stables officiella Julshop!

Nu när julen är nära erbjuder vi exklusiva julklappar för både Lifetime Star Riders och de som vill bli det!

Varför inte hoppa över julrushen och istället bekvämt köpa något framför datorn? 
Titta igenom våra julklappspaket och ta del av Star Stables magi den här julen!"

Ge bort en gåva i form av ett stort antal Star Coins*! Tillgängliga i aldrig tidigare skådade Star Coins-paket på 3000, 5000, och 10,000 Star Coins* som är tillgängliga under begränsad tid.

  • Bra för nya medlemmar såväl som mer erfarna ryttare!
  • Fantastiska värdepaket under en begränsad tid!
  • Perfekt för Star Riders men även för de som inte är Star Riders!
  • Den perfekta julklappen, eller ett bra tillfälle att unna dig själv något!

Kortet är på svenska. För att se leveranstider för där du är under julhelgen klicka här.

* Julerbjudanden kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter som t.ex. Dubbla Star Coins.


Godnatt bloggläsare

"Don't turn around, talk to me now, i wanna hear a sound. Godnight, let the stars shine bright"